Strada Muncii, Nr.50, Bucovat, Dolj
0731497392 / 0745318488
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Cand ai nevoie de servicii de indepartare a arbustilor, EB Expert Plant iti vine in ajutor! Protocoalele noastre de eliminare a arbustilor sunt de neegalat, asigurandu-te ca proprietatea ta este in siguranta, indiferent de numarul de arbusti pe care vrei sa ii elimini.
Specialistii nostri acorda o atentie deosebita valorii proprietatii tale si ne asiguram de fiecare data ca masurile pe care le luam imbunatatesc caracteristicile existente la fata locului.

Iata cateva motive pentru care indepartarea arbustilor poate fi potrivita pentru tine:

Suprafata: Arbustii îngrosati pot bloca lumina soarelui necesara pentru viata plantelor invecinate. Când tunderea acestora nu mai este posibila, arbustii trebuiesc indepartati pentru a crea mai mult spatiu . Acest lucru iti va permite sa introduci specii noi si tinere care vor creste sanatos.

Daunatorii: Arbustii pot fi adesea infestati cu paraziti si boli, care pot fi transferati in alte plante si copaci. Tufele atacate de daunatori pot, de asemenea, sa secatuiasca solul inconjurator de nutrienti.Acest lucru poate afecta grav valoarea terenului dvs.

Re-amenajarea teritoriului: Dacă te gândesti să reamenajezi proprietatea, scoaterea arbustilor este o modalitate ideala de a crea o plansa curata pentru idei noi de plantare.

img_divider

error: Content is protected !!