Strada Muncii, Nr.50, Bucovat, Dolj
0731497392 / 0745318488
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00

Un proiect excelent de design al gradinii nu trebuie sa serveasca doar ca un plan, cel mai important este să transmita in mod eficient viziunea proiectului catre client,  caracteristica unde exceleaza serviciul nostru de design 3D. Acest proces permite proiectantilor nostri sa transforme un desen plan sau o simpla idee într-o reprezentare 3D realista spre cum va arata gradina ta finalizata. Tehnologia 3D este una dintre cele mai bune modalităti de a te asigura ca obtii rezultatele dorite si de asemenea poti vizualiza rezultatul final înainte de a incepe lucrarea.

Iată cateva motive pentru care tehnologia 3D este un instrument din ce in ce mai important de amenajare a teritoriului:

  • Daca incepi un proiect de amenajare a teritoriului, te ajuta sa evaluezi in mod realist spatiul efectiv de care dispui;
  • Indiferent daca doresti sa schimbii intregul aspect al curtii sau pur si simplu sa adaugi cateva caracteristici de design, procesul de amenajare ar trebui sa fie în colaborare. Proiectantul EB Expertplant va tine cont de toate nevoile tale.
  • Planificarea 3D a peisajelor este de natura colaborativa si ofera atat de multa detaliere vizuala incat poti identifica si prevedea din timp anumite eventuale riscuri.

 

img_divider

error: Content is protected !!